MALERREJSER

PROGRAM | FILM FRA TUREN | LINKS | TILMELDING

MALERREJSEN TIL DEN MALERISKE BY
AXAT I PYRENÆERNE 2022 var udsolgt
Men
DU KAN ALLEREDE NU BLIVE SKREVET OP TIL REJSEN I 2023
DEN BLIVER IGEN I SEPTEMBER – 1.- 8. september
begge dage inkl.
PRISEN BLIVER CA. 12.000 + flypris
(De ændre sig hele tiden lige nu)
Men så behøver du teoretisk heller ikke bruge en euro, mens du er afsted 😉

At rejse for at male …

En malerrejse skal i mine øjne være lige dele hygge, og gode muligheder for nye motiver, inspiration, undervisning, og god mad og drikke.

Alle dele vil du kunne få på denne malerrejse.


Jeg er meget glad for området, og er der selv ofte privat.
Og ved derfor at der er gode motiver, og vejret plejer at være rigtig dejligt til at sidde ude og male i –

Mange timers undervisning, fly, transport i Frankrig, overnatning på delt dobbeltværelse, forrygende god mad, morgenmad med nybagt croissanter og forrygende frokost, der kan bestå af gode sandwiches, picnic, eller cafebesøg , og tre lækre retter med vin til hver aften osv.
Hvis du har en ægtefælle der vil med, uden at male, giver jeg 1.000 kr i rabat

Værtsparret Gert og Cheri der ejer det charmerende lille hotel “Hotel Axat”
står for alt det praktiske, så jeg kan koncentrer mig om dig og dine malerier

Cheri er med os det meste af ugen, så du behøver ikke kunne sige andet end “Bonjour” og “merci” på fransk – så fikser resten sig. Desuden kan de fleste franskmænd efterhånden forstå engelsk.

Hvis din ægtefælle o.lign . vil med – er der masser af muligheder mens vi maler. Jeg har en assistent med, som gerne vil med på ture, men alt er meget enkelt og fleksibelt, og vi indretter os selvfølgelig efter vejret.

Flyrejse t/r København – Frankrig. Alle skatter og afgifter,
20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage


Når du ankommer i Frankrig, står Cheri og jeg klar i lufthavnen og tager imod.
Klar til at give os en uforglemmelig uge. Bussen er klar til at køre os ned gennem det smukke sydfranske landskab, så du får en smagsprøve på lys, duft og ikke mindst den betagende udsigt.

Alle udflugter hele ugen sker i vores egen bus, så vi kan holde pauser, når vi har behov for det. Cheri og jeg guider os gennem den betagende historie for området,
fyldt som det er med historiens vingesus. Alle entréer til de steder vi skal besøge, er selvfølgelig også med i prisen.


Syv overnatninger i hyggelige dobbeltværelser/ bad og toiletter på alle værelser.
på det autentiske byhotel, Hotel Axat. Der bor kun os den uge
(Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.200 – max. 2 stk )
Der er trappeadgang til alle værelser.

Syv herlige morgenbuffeter med god kaffe/te og nybagte croissants, brød, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning m.v.

Syv frokoster – enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic. En dag spiser vi frokost på en dejlig fransk cafe i Limoux ( inkl. i prisen)

Syv aftenmåltider tilberedt med passion. Vores køkkenchef Gert tryller med potter og pander. Hver aften frembringer han en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige specialiteter fra egnen.

Alle aftensmåltider er inkl. god vin fra Languedoc-Roussillon. For ‘Lige børn leger bedst’ – det kræver nemlig sin vin at matche den lækre mad, så vi har fundet vine, der passer til netop dagens menu. Hver enkelt vin bliver indgående præsenteret, og vi afslører, hvordan vi parrer vin og mad.

Byen Axat har sin egen kilde, med vand, der kommer direkte ud af klippen, øst for byen. Det er herfra de lokale henter deres vand, og derfor de er så sunde og får så god en alderdom,

I den ‘gamle telefonboks’ ved opholdsstuen, kan du lave dig en kop te eller kaffe, lige når det passer dig. Og der er altid er lidt sødt til kaffen…

Ved hjemrejsen, bliver I afhentet lige foran hotellet, og kørt til lufthavnen i bus. Der er hjælp til indtjekning ved afrejsen, hvis du har behov for det. Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden er selvfølgelig også inkluderet.

Af hensyn til bestilling af flybiletter, skal du betale 5.000 kr. ved tilmelding og resten betales 1. juli – skulle der mod forventning ikke blive nok, får du selvfølgelig alle pengene retur !
Vi skal være minimum 15  og max. 2
0

mini-map-Axat
Den lille røde prik er Axat

Malerrejsen er lige egnet om du vil male med akryl eller akvarel, eller lave skitser med kridt.