MALERREJSER

PROGRAM | FILM FRA TUREN | LINKS | TILMELDING

I år skal vi afsted !!
Vi er vaccinerede og der har stort set ikke været Corona i det område vi skal til …

Så jeg har aftalt 13. -20.  sep 2021 med værtsparret
Gert og Cheri på det skønne danskejede hotel i AXAT
Programmet bliver cirka som du kan se herunder
Hvis din ægtefælle o.lign . vil med – finder vi på noget spændende, de kan lave, imens vi maler – alt er meget fleksibelt.

Prisen på malerrejsen er 12.250 kr. indtil 17 juli er inkl:
Stort set alt – Rejsen, al transport i Frankrig, overnatning i gode dobbeltværelser og virkelig god mad inkl. god lokal vin til aftensmaden på det lille dansktalende hotel, hvor der kun er os og naturligvis en masse inspirerende undervisning…
mimimum 14 deltagere – max 20 deltagere

Efter 17. juli – afhænger prisen af dagsprisen på flybiletter


Flyrejse t/r Billund / København – Frankrig. Alle skatter og afgifter,
20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage


Når du ankommer i Frankrig, står Chéri og tager imod dig og gruppen. Klar til at give os en uforglemmelig uge.

Alle udflugter sker i vores egen bus, så vi kan holde pauser, når vi har behov for det. Dansktalende rejseguide. Alle entréer til de steder vi skal besøge, er selvfølgelig også med i prisen.

Syv overnatninger i hyggelige dobbeltværelser på det autentiske byhotel, Hotel Axat. (Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.200 – max 2 stk )

Du kan få fat på os 24/7, hvis du eller din partner har brug for hjælp


Syv herlige morgenbuffeter med god kaffe/te og nybagte croissants, brød, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning m.v.

Seks frokoster – enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic. En dag spiser vi frokost på en lokal restaurant i Carcassonne for din egen regning

Syv aftenmåltider tilberedt med passion. Vores køkkenchef Gert tryller med potter og pander. Hver aften frembringer han en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige specialiteter fra egnen.

Alle aftensmåltider er inkl. god vin fra Languedoc-Roussillon. For ‘Lige børn leger bedst’ – det kræver nemlig sin vin at matche den lækre mad, så vi har fundet vine, der passer til netop dagens menu. Hver enkelt vin bliver indgående præsenteret, og vi afslører, hvordan vi parrer vin og mad.

Byen Axat har sin egen kilde, med vand, der kommer direkte ud af klippen, øst for byen. Det er herfra de lokale henter deres vand, og derfor de er så sunde og får så god en alderdom, påstår de!  Så selvfølgelig henter og serverer også vi byens kolde kildevand til alle aftenmåltider.

I den ‘gamle telefonboks’ ved opholdsstuen, kan du lave dig en kop te eller kaffe, lige når det passer dig. Og der er altid er lidt sødt til kaffen…

Ved hjemrejsen, bliver I afhentet lige foran hotellet, og kørt til lufthavnen i bus. Der er hjælp til indtjekning ved afrejsen, hvis du har behov for det. Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden er selvfølgelig også inkluderet.

Prisen bliver omkring 12.250 . inkl. fly retur Kbh eller Billund
Det er inkl. alt det ovenstående, mange timers undervisning og en forfærdelig masse oplevelser …


Du betaler i tre rater – så det er mere overkommeligt
Vi skal være minimum 14  og max. 20
Der er to enkelt værelser – tillæg 1.200 kr

Malerrejsen er lige egnet om du vil male med akryl eller akvarel, eller lave skitser med kridt. Jeg underviser lige godt i alle discipliner.

En malerrejse skal i mine øjne være lige dele hygge, og gode muligheder for nye motiver, inspiration, undervisning, og god mad og drikke.
Alle dele vil du kunne få på denne malerrejse.
Jeg er meget glad for området, og er der selv ofte privat.
Og ved derfor at der er gode motiver, og vejret plejer at være rigtig dejligt til at sidde ude og male i – som du kan se på den lille film der er optaget på en tidligere rejse…  

Du kan se en lille film om turen her LINK

Hver dag skal vi ud og male, enten i byen eller nede ved floden Aude. Eller vi skal på en af malerudflugterne. Bl.a. skal vi til en lille by lidt oppe af bjerget, hvor vi også spiser picnic med udsigt over Pyrenæerne, En dag kører vi til et sydfransk marked, med alt dertil hørende, og en dag kører vi til til Limoux, en malerisk middelalder by, hvor de laver en skøn “Champagne”