DAGKURSER EFTERÅR 2024

Kunstskolen tilbyder dagkurser – 12 uger i foråret og 12 uger i efteråret Normalt begynder kurserne omkring 1. oktober og 1. februar. Alle dagkurserne er minimum fra kl: 10 – 15.30 – Du går normalt en dag hver anden uge – i alt 6 gange pr. sæson og får altså mindst hvad der svarer til 40 lektioner. Der er få ledige pladser – se HER  

UNDERVISERE:

Mai-Britt Schultz
Over 40 års undervisningserfaring i billedkunst,
fra kunstskoler, højskoler m.m.
og de sidste knap 25 år her på min egen kunstskole.

Birgitte Lykke Madsen –
Kunstner og mangeårig underviser.
Billedkunstner for KKArt
Uddannet billedkunstner og multimediedesigner
Medlem af BKF, DBF og Kvindelige Kunstneres Samfund.
 https://www.lykkemadsen.dk/


LIGE UGER :

ØVET MALEKURSUS – AKRYL, OLIE HVER ANDEN MANDAG fra 30. september
Lærer Mai-Britt Schultz
Dette kursus er især for dig, der har malet nogle år, og som har mere brud for feedback og hjælp med de konkrete billeder, end for grundlæggende undervisning i farver etc. Du er meget velkommen til at medbringe det, du laver hjemme og få hjælp undervejs

AKRYL,OLIE og PASTEL MALEKURSUS HVER ANDEN TIRSDAG fra 1. oktober
Lærer Mai-Britt Schultz
Du vil gerne male sammen med andre, og du har måske malet lidt hjemme eller du har måske malet for år tilbage,  – Her kan du arbejde med alle mulige forskellige teknikker og få gode råd og masser af hjælp undervejs. Der er mange tilgange til maleri, men sammen opstår en god energi.

ABSTRAKT AKRYL MALEKURSUS HVER ANDEN ONSDAG fra 2. oktober
Lærer Mai-Britt Schultz
Du har lyst til at male abstrakt, udfordre mediet, og lege med farver og mønstre. Der bliver lagt mere vægt på form, flade og komposition, end på fancy ting og dimser, man kan bruge i malingen .. Vi snakker meget om malerierne, og hvordan de kan blive bedre. Foruden vi ser i bøger, ser film, og udfordres af de andre.

OLIE FOR ALLE HVER ANDEN TORSDAG fra 3. oktober
Lærer: Birgitte Lykke Madsen
Har du lyst til at lære at male med olie? Olie er på mange måde et virkelig dejligt medium at male med. Og slet ikke så besværligt, som mange tror. På dette kursus får du god hjælp til det rent tekniske i oliemaling. Og hvis du har malet med olie før, bliver du også udfordret.
Du kommer til, sammen med de øvrige deltagere, at vælge sæsonens motivkreds.
Du har mulighed for at lave billederne stå fra gang til gang og tørre, så du får mulighed for, at arbejde på lidt større formater.

DAGKURSER ULIGE UGER

 

AKVAREL – HVER ANDEN MANDAG fra 7. OKTOBER
Lærer Mai-Britt Schultz
Hver gang sit emne, og du kan være med, om du er nybegynder eller mere øvet, og bare gerne vil male sammen med andre og udveksle erfaringer og få nye input. Vi arbejder med alle mulige emner, og du kan altid komme med ønsker. Jeg maler ofte for jer, og viser teknikker, mens du ser på, og så prøver vi det af sammen.

AKRYL OG OLIE MALEKURSUS – HVER ANDEN TIRSDAG fra 8. OKTOBER
Lærer Mai-Britt Schultz
Du vil gerne male sammen med andre, og du har malet nogle år, måske hjemme eller du har måske malet for år tilbage,  – Her kan du arbejde med alle mulige forskellige teknikker og få gode råd og masser af hjælp undervejs. Der er mange tilgange til maleri, men sammen opstår en god energi. Og der er mange mænd på det her kursus.

LET ØVEDE  KURSUS – HVER ANDEN ONSDAG fra 9. OKTOBER –
Lærer Mai-Britt Schultz

Du er lidt øvet, og du vil gerne male sammen med andre, og få (meget) hjælp til at blive bedre. Vi maler mest, men der vil også være fælles undervisning. Du vil få opgaver og lærer, mens du maler. Hele vejen igennem med udgangspunkt i det du kan

BASIS TEGNING MED BIRGITTE LYKKE MADSEN – HVER ANDEN TORSDAG fra 10. OKTOBER – Lærer: Birgitte Lykke Madsen
Lær at tegne det du ser – At tegne er for mange noget, man tror, man ikke kan, men alle kan lære at tegne. Det handler om at lære at se, hvad det er du ser – og få det ned på papiret.
Og det er der masser af praktiske og håndgribelig hjælp til. Og det er et super godt grundlag til at forstå form, skygger og tings indbyrdes forhold.

TILMELD DIG HER