CV KORT

Hvis du er mere interesseret – kan du læse det lange ..

CV LANGT

Erfaring og uddannelse:
Jeg er uddannet Scenograf fra Danmarks Design Skole i København, i 1988, og har et utal af supplerende oplevelser og kurser i bagagen, formidling, fundraising, kunsthistorie etc.

Undervisning:
Jeg har undervist i over 30 år  – i kulturhistorie  og billedkunst m.m. på højskoler, kunstskoler, seminarier, gymnasier, folkeskoler, efterskoler, aftenskoler, efteruddannelses kurser m.m.

Senest er jeg begyndt at bruge min erfaring i forbindelse med erhvervslivet og Iværksættere,

Kragekær Kunstskole:
Jeg har i dag min egen kunstskole, i mit store lyse atelier på mejeriet.
Skolen har i dag ca.  80  ugentlige elever fra hele Fyn og øerne.

Udstillinger:
Jeg har udstillet mange steder, bl.a. Brandts Klædefabrik, Kunstbygningen i Roskilde, SAK kunstbygningen i Svendborg, foruden en mængde kunstforeninger, bl.a. Svendborg Kommune SKAT, COWI, KOMPAN, Fyns Amts Avis m. fl.

Bøger:
Jeg beskæftiger mig meget med historie, og kulturhistorie, og har skrevet og tegnet flere historiske bøger: ”Historien om Svendborg”, ”Ambrosius Stub” og ”Willemoes en dansk søhelt” “Det vidste du ikke om Danmark”
Jeg har desuden illustreret en hel del børnebøger, sangbøger, avisartikler, foldere etc.

Politik:
Jeg er et engageret politisk menneske, og har været meget engageret i Radikale Venstre, hvor jeg har har haft en del tunge tillidsposter. Men har nu meldt mig ud, da der opstod en dyb kløft mellem mine holdninger og de holdninger der prægede partiet især på Christiansborg.
Men jeg er stadig en aktiv politisk debattør. Idag er jeg tovholder på Venligboerne Svendborg og Omegn, som jeg har grundlagt.