SOMMERKURSER 2023

I 2023 vil jeg selvfølgelig også have mine hyggelige og lærerige sommer malekurser, af hver fem dages varighed.
Der er fire kurser med Mai-Britt Schultz som lærer
og et med landskab i olie – med Nina Winther

TILMELDING | OVERNATNING|PRAKTISK – PRIS ETC:

 • 1. Akryl/Olie i uge 26 ( 26. -30. juni)OPRETTET ( 5 ledige pladser)    
 • 2. Akvarel kursus uge 27  (3.-7. juli) ( Udsolgt)
 • 3. Akryl/Olie i uge 29   ( 17. – 21. juliOPRETTET ( 2 ledige pladser)
 • 4. Mixet hold uge 30   (24. -28. Juli)  OPRETTET  ( 2 ledige pladser)
 • 5. Plein air / landskab i olie UGE 31 (31.juli – 4. august)   
  Med Nina Winter   ( 6 ledige pladser)

Sommerkurserne koster 4.000 kr. pr. uge inkl. frokost
Når du melder til opkræves 1.000 kr. – resten opkræves, når der er tilmeldt 8 deltagere.
se mere her:


Kursusprisen dækker:

 • Undervisning fem dage minimum fra 10 – 15.30 afbrudt af fælles frokost
 • Mulighed for at arbejde i atelieret til kl. 22 undtagen fredag
 • Hver dag god og herlig arbejdsfrokost, fyldt af forkælelse og med lokale produkter.
 • Kaffe og the med sødt eller frugt

Sommerkurserne er med små hold
Der er højest 12 deltagere på hvert malerhold, så du får virkelig meget hjælp og vejledning.

Sommerkurserne er henvendt både til nybegyndere og mere øvede malere. Men da der ikke er flere deltagere, end jeg kan nå rundt til alle mange gange, kan du få en masse hjælp og kærlige skub, lige der hvor du er, på din rejse i maleriet.

Du behøver ikke have andet end lysten til at male og have en rar sommer oplevelse med at være på malerkursus med andre, der også synes det er dejlig måde at holde ferie.  Vi plejer at have det vældigt hyggeligt, og få snakket på kryds og tværs, mens du bliver dygtigere til at male.

Du kan bruge den vidunderlige natur på Tåsinge som inspiration til landskabsmalerier, eller du kan arbejde med lige de motiver, du bedst kan lide. Du skal nok få masser af hjælp undervejs. 

Vi kan arrangere, at male ved vandet, mens solen går ned – eller tage på sejltur med malergrej – alt afhænger af vejret – det aftales nærmere, når vi mødes.  Men du er som skrevet, mere end velkommen til at arbejde på dine egne projekter – og få gode råd og vejledning. Også gerne med ting du er kørt fast i.

AKRYL/OLIE SOMMER MALEKURSER 
1. Akryl/Olie i uge 26 ( 26. -30. juni) 
3. Akryl/Olie i uge 29 (17.-21.juli)

Fem dage hvor du kan fordybe dig i maleriet, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre der også er glade for at male. Kurserne er lagt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget.  Jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer, så du bliver bedre, fra der hvor du er.

MIXET SOMMER MALEKURSUS 
maleri, tegning, akvarel, pastel, osv.
4. Mixet hold uge 30   (24. -28. Juli)  

Fem dage, hvor du kan hygge dig med at male sammen med andre. Vi bruger naturligvis det smukke landskab på øen, men du kan også selv bestemme emnet – vil du f.eks. gerne blive bedre til at male portrætter, eller blomster – Så er det her du har muligheden, for at få hjælp til det, du synes er svært. Og få masser af inspiration, teknik og oplevelser med hjem.

SOMMER AKVARELKURSUS UGE 27  

Fem dage på et akvarelkursus, hvor du kan fordybe dig i akvarellens magi, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre, der er bidt af en gal akvarelpensel.
Eller bare synes det er hyggeligt at male sammen. Sommerkurset er langt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget, og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer.

LANDSKAB I OLIE
5 dages sommermalerkursus med Nina Winther
UGE 31 (31.juli – 4. august)

Nina Winther er en tilbagevendende underviser, da hun er en særdeles dygtig underviser, og hendes kursister har været yderst begejstrede. Dette kursus er et landskabskursus, hvor I alle arbejder med oliemalerteknikker der relaterer sig til, at have sine farver, lærred og staffeli med ud i det smukke landskab på SydTåsinge. Du kommer godt omkring i den klassiske europæiske oliemalings teknik, som Nina har lært i Barcelona og Firenze. Der er solid indføring i materialer, teknik m.m. mens du maler.