SOMMERKURSER 2021

TILMELDING | OVERNATNING|PRAKTISK – PRIS ETC:

 I 2021 har jeg endnu ikke planlagt datoer for sommerkurser
Men de ligger primært i juli og august
Jeg laver minimum to akvarelkurser og to olie/akryl kurser.

Kurserne koster 4.000 kr og kursusprisen dækker:

Undervisning fem dage minimum fra 10 – 16
Mulighed for at arbejde i atelieret til kl. 22

Hver dag herlig arbejdsfrokost, forkælelse og lokale produkter.
Kaffe og the med sødt eller frugt

Kurserne er med små hold max. 10 – 11 deltagere, så du får meget hjælp og vejledning. Sommerkurserne er henvendt både til nybegyndere og mere øvede malere. Men da der ikke er flere deltagere, end jeg kan nå rundt til alle mange gange, kan du få en masse hjælp og kærlige skub.

 

Du behøver ikke have andet end lysten til at male og have en rar sommer oplevelse. Du kan bruge den vidunderlige natur på Tåsinge som inspiration til landskabsmalerier, eller du kan arbejde med lige de motiver, du bedst kan lide. Du skal nok få masser af hjælp undervejs. 

Vi kan arrangere, at male ved vandet, mens solen går ned – eller tage på sejltur med malergrej – alt afhænger af vejret – det aftales nærmere, når vi mødes.  Men du er som skrevet, mere end velkommen til at arbejde på dine egne projekter – og få gode råd og vejledning. Også gerne med ting du er kørt fast i.

AKVARELKURSUS 

En uge hvor du kan fordybe dig i akvarellens magi, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre, der er bidt af en gal akvarelpensel.
Eller bare synes det er hyggeligt at male sammen.
Kurset er langt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget,
og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer.

MALERKURSUS  1 og 2

5 dage hvor du kan fordybe dig i maleriet, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre der også er glade for at male. Kurset er lagt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget,og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer. Men det smukke øhav ligger jo lige uden for døren –