SOMMERKURSER 2022

I 2022 vil jeg selvfølgelig også have de hyggelige og lærerige sommer malekurser, af hver fem dages varighed –

TILMELDING | OVERNATNING|PRAKTISK – PRIS ETC:

  • Akvarel kursus uge 29  – (18.-22. juli)  1 ledig plads
  • 1. Akryl/Olie i uge 30 – ( 25. -29. juli)    VENTELISTE       
  • 2. Akryl/Olie i uge 32 –  ( 8.-12. august)      5 ledige    
  • Mixet hold uge 33 –  (15. – 19. august)         4 ledige
       

Kurserne koster 4.000 kr. pr. uge
Når kurset oprettes, opkræves hele beløbet – Hvis du melder afbud herefter betales 1000 kr i som alles garanti for, at kurset gennemføres. dette beløb tilbagebetales kun hvis kunstskolen aflyser pga. sygdom o.lign.


Kursusprisen dækker:

  • Undervisning fem dage minimum fra 10 – 16 afbrudt af fælles frokost
  • Mulighed for at arbejde i atelieret til kl. 22 undtagen fredag
  • Hver dag god og herlig arbejdsfrokost, fyldt af forkælelse og med lokale produkter.
  • Kaffe og the med sødt eller frugt

Sommerkurserne er med små hold
Der er højest 12 deltagere på hvert malerhold, så du får virkelig meget hjælp og vejledning.

Sommerkurserne er henvendt både til nybegyndere og mere øvede malere. Men da der ikke er flere deltagere, end jeg kan nå rundt til alle mange gange, kan du få en masse hjælp og kærlige skub, lige der hvor du er, på din rejse i maleriet.

Du behøver ikke have andet end lysten til at male og have en rar sommer oplevelse med at være på malerkursus med andre, der også synes det er dejlig måde at holde ferie.  Vi plejer at have det vældigt hyggeligt, og få snakket på kryds og tværs, mens du bliver dygtigere til at male.

Du kan bruge den vidunderlige natur på Tåsinge som inspiration til landskabsmalerier, eller du kan arbejde med lige de motiver, du bedst kan lide. Du skal nok få masser af hjælp undervejs. 

Vi kan arrangere, at male ved vandet, mens solen går ned – eller tage på sejltur med malergrej – alt afhænger af vejret – det aftales nærmere, når vi mødes.  Men du er som skrevet, mere end velkommen til at arbejde på dine egne projekter – og få gode råd og vejledning. Også gerne med ting du er kørt fast i.

SOMMER AKVARELKURSUS 

Fem dage på et akvarelkursus, hvor du kan fordybe dig i akvarellens magi, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre, der er bidt af en gal akvarelpensel.
Eller bare synes det er hyggeligt at male sammen. Sommerk
urset er langt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget, og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer.

AKRYL/OLIE SOMMER MALEKURSUS  1 og 2

Fem dage hvor du kan fordybe dig i maleriet, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre der også er glade for at male. Kurserne er lagt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget.  Jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer, så du bliver bedre, fra der hvor du er.

MIXET SOMMER MALEKURSUS 
maleri, tegning, akvarel, pastel, osv.

Fem dage, hvor du kan hygge dig med at male sammen med andre. Vi bruger naturligvis det smukke landskab på øen, men du kan også selv bestemme emnet – vil du f.eks. gerne blive bedre til at male portrætter, eller blomster – Så er det her du har muligheden, for at få hjælp til det, du synes er svært. Og få masser af inspiration, teknik og oplevelser med hjem.