SOMMERKURSER 2024

I 2024 vil jeg selvfølgelig også holde mine populære sommerkurser. I 2024 har jeg fem sommer malekurser.
To akryl/olie kurser, et akvarelkursus, og et blandet hold, hvor du kan arbejde med lige det du har lyst.
Til sidst et hold, der udelukkende er for dig, der gerne vil male landskab, uanset om du vil male, akvarel, akryl, olie eller tegne .. etc.

TILMELDING | OVERNATNING|PRAKTISK – PRIS ETC:

  • 1. MALERKURSUS Akryl/Olie i uge 26 ( 24. – 28. juni) …..2 pladser( oprettet)
  • 2. MALERKURSUS Akvarel kursus uge 27  (1.-5. juli)  – VENTELISTE
  • 3. MALERKURSUS Akryl/Olie i uge 29   ( 15. – 19. juli)  …..VENTELISTE
  • 4. MALERKURSUS Mixet hold uge 30   (22. -26. Juli) ….VENTELISTE
  • 5. MALERKURSUS Landskab uge 32 (5. – 9. august) …..4 pladser   ( oprettet)


Kursusprisen dækker:

  • Undervisning fem dage minimum fra 10 – 15.30 afbrudt af fælles frokost
  • Mulighed for at arbejde i atelieret til kl. 22 undtagen fredag
  • Hver dag god og herlig arbejdsfrokost, fyldt af forkælelse og med lokale produkter.
  • Kaffe og the med sødt eller frugt

Sommerkurserne er med små hold
Så du får virkelig meget hjælp og vejledning.

Sommerkurserne er henvendt både til nybegyndere og mere øvede malere. Men da der ikke er flere deltagere, end jeg kan nå rundt til alle mange gange, kan du få en masse hjælp og kærlige skub, lige der hvor du er, på din rejse i maleriet.
Du behøver ikke have andet end lysten til at male og have en rar sommer oplevelse med at være på malerkursus med andre, der også synes det er en dejlig måde at holde ferie.  Vi plejer at have det vældigt hyggeligt, og få snakket på kryds og tværs, mens du bliver dygtigere til at male.

Du kan arbejde med lige de motiver, du bedst kan lide. Om det er naturalistisk eller abstrakt. Du skal nok få masser af hjælp undervejs. 
Alle kurserne er primært med individuel undervisning, ud fra lige der hvor du er lige nu!
Kurset i uge 32 er primært et kursus, lagt an på at bruge den vidunderlige natur på Tåsinge som inspiration til landskabsmalerier,

Vi kan arrangere, at male ved vandet, mens solen går ned, tage ind til Svendborg og male havnen etc. – alt afhænger af vejret og hvem der melder sig. Det aftales nærmere, når vi mødes. 

Men du er som skrevet, mere end velkommen til at arbejde på dine egne projekter – og få gode råd og vejledning.
Du kan også medbringe billeder du er kørt fast i.

 

AKRYL/OLIE SOMMER MALEKURSER 
1. Akryl/Olie i uge 26 ( 24. – 28. juni) …..
3. Akryl/Olie i uge 29   ( 15. – 19. juli( helt udsolgt)

Fem dage hvor du kan fordybe dig i maleriet, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre der også er glade for at male. Kurserne er lagt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget.  Jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer, så du bliver bedre, fra der hvor du er. Men der vil også være daglig fælles undervisning.

SOMMER AKVARELKURSUS UGE 27
2. Akvarel kursus uge 27  (1.-5. juli) 

Fem dage på akvarelkursus, hvor du kan fordybe dig i akvarellens magi, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre, der er bidt af en gal akvarelpensel.
Eller bare synes det er hyggeligt at male sammen. Sommerkurset er langt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget, og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer. Hvad vi maler afhænger af jer der kommer – for det gælder om at få lært det DU synes er svært …

MIXET SOMMER MALEKURSUS 
maleri, tegning, akvarel, pastel, osv.
4. Mixet hold uge 30   (22. -26. Juli)  

Fem dage, hvor du kan hygge dig med at male sammen med andre. Vi bruger naturligvis det smukke landskab på øen, men du kan også selv bestemme emnet – vil du f.eks. gerne blive bedre til at male portrætter, eller blomster – Så er det her du har muligheden, for at få hjælp til det, du synes er svært. Og få masser af inspiration, teknik og oplevelser med hjem.

LANDSKAB UGE 32
5. Landskab (5. – 9. august) …..12 pladser   

I denne uge handler det hele om landskabet på Tåsinge. Vi skal ud og male, hvis vejret overhovedet tillader det. Der vil være gyldne marker, skove, levende hegn, og alle de fine små havne. Der er motiver nok, og vi går elementerne igennem sammen. Vi skal male himmel og hav, få styr på træerne, perspektivet m.m., og er vi heldige kan vi få en ko med på et billede. Du kan arbejde med hvilket som helst materiale du er tryg ved. Du behøver ikke være meget mobil, vi køre ud til det meste, eller maler rundt om skolen. Der vil være fælles undervisning og meget individuelt maleri.