SOMMERKURSER 2022

TILMELDING | OVERNATNING|PRAKTISK – PRIS ETC:

 I 2022 vil jeg selvfølgelig også have  sommer malekurser,
af hver fem dages varighed – Men endnu ikke valgt datoer, men de kommer primært til at ligge i juli og august – da jeg har premiere på den store forestilling “Fjeren og Rosen” til landsstævnet i Svendborg første weekend i juli

 

Her kan du se, hvad jeg havde i 2021

  • Akvarel kursus uge 25  – (21.-25. juni)  VENTELISTE
  • Akryl/Olie i uge 27 – ( 5. -9. juli)              VENTELISTE
  • Akryl/Olie i uge 28 –  ( 12.-16. juli)          VENTELISTE
  • Mixet hold uge 30 –  (26. – 30. juli)          VENTELISTE
  • Mixet hold uge 31 – (2. – 6. august)        VENTELISTE

Kurserne koster 4.000 kr. pr. uge
Når kurset oprettes, opkræves 1.500 kr i depositum – som er alles garanti for, at kurset gennemføres. dette beløb tilbagebetales kun ved aflysning pga. corona, eller hvis kunstskolen aflyser pga. sygdom o.lign.


Kursusprisen dækker:

  • Undervisning fem dage minimum fra 10 – 16 afbrudt af fælles frokost
  • Mulighed for at arbejde i atelieret til kl. 22 undtagen fredag
  • Hver dag god og herlig arbejdsfrokost, fyldt af forkælelse og med lokale produkter.
  • Kaffe og the med sødt eller frugt

Sommerkurserne er med små hold
Der er kun max 11 deltagere på hvert malerhold, så du får virkelig meget hjælp og vejledning.

Sommerkurserne er henvendt både til nybegyndere og mere øvede malere. Men da der ikke er flere deltagere, end jeg kan nå rundt til alle mange gange, kan du få en masse hjælp og kærlige skub, lige der hvor du er, på din rejse i maleriet.

Du behøver ikke have andet end lysten til at male og have en rar sommer oplevelse med at være på malerkursus med andre, der også synes det er dejlig måde at holde ferie.  Vi plejer at have det vældigt hyggeligt, og få snakket på kryds og tværs, mens du bliver dygtigere til at male.

Du kan bruge den vidunderlige natur på Tåsinge som inspiration til landskabsmalerier, eller du kan arbejde med lige de motiver, du bedst kan lide. Du skal nok få masser af hjælp undervejs. 

Vi kan arrangere, at male ved vandet, mens solen går ned – eller tage på sejltur med malergrej – alt afhænger af vejret – det aftales nærmere, når vi mødes.  Men du er som skrevet, mere end velkommen til at arbejde på dine egne projekter – og få gode råd og vejledning. Også gerne med ting du er kørt fast i.

SOMMER AKVARELKURSUS 

Fem dage på et akvarelkursus, hvor du kan fordybe dig i akvarellens magi, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre, der er bidt af en gal akvarelpensel.
Eller bare synes det er hyggeligt at male sammen. Sommerk
urset er langt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget, og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer.

AKRYL/OLIE SOMMER MALEKURSUS  1 og 2

Fem dage hvor du kan fordybe dig i maleriet, og få lært en masse ny teknik – sammen med andre der også er glade for at male. Den første kursus uge ( 27)  er tilrettelagt så du får en mere  grundig indføring  i teknikker og alt det grundlæggende. Og et godt sted at begynde, hvis ikke du har malet så meget før. Kurserne er lagt an på, at du har stor indflydelse på emnevalget,og jeg tager altid udgangspunkt i dine udfordringer.
Men det smukke øhav ligger jo lige uden for døren –

MIXET SOMMER MALEKURSUS  1 og 2
maleri, tegning, akvarel, pastel, osv.

Fem dage, hvor du kan hygge dig med at male sammen med andre. Vi bruger naturligvis det smukke landskab på øen, men du kan også selv bestemme emnet – vil du f.eks. gerne blive bedre til at male portrætter, eller blomster – Så er det her du har muligheden, for at få hjælp til det, du synes er svært.
Og få masser af inspiration, teknik og oplevelser med hjem.