KURSISTERNE SKRIVER

 
 
Jette Martens

I sidste uge (juli 2024 )var jeg på kursus i akvarelmaleri på Kragekær Kunstskole på Tåsinge. Det var fantastisk inspirerende at blive undervist og vejledt af billedkunstner Mai-Britt Schultz og dejligt at have tid til at dykke ned i akvarellens verden sammen med andre dedikerede kursister i de smukkeste omgivelser ved Skovballe. Jeg kommer helt sikkert igen
 
 
 
Kirsten Thune – Daghold
 

Jeg anbefaler varmt Mai-Britt’s undervisning på Kragekær Kunstskole. Skønne lokaler, dejlige deltagere som bliver til venskaber, hvis man, som jeg, er fast deltager på onsdagsholdet.

Fra dag et og til i dag har jeg udviklet mig meget pga. Mai-Britt’s kreative skub.
Et “Hønsemaleri” malet af hendes høns på et weekendkursus, er i dag optaget på en censureret fugleudstilling på Johannes Larsens Museum til september.
(Dette var ikke sket, hvis ikke jeg havde modtaget undervisning).

Alt har en begyndelse, nogen begynder i en tidlig alder andre i en lidt senere og der er plads til alle på Kragekær Kunstskole. Har du ikke den store erfaring men lyst til at male, så mød op og accepter, at du ikke laver en “Mona Lisa” med det samme og det er endnu heller ikke sket for os andre. Mai-Britt og vi andre skal nok tage godt imod dig


Gitte Schmidt Kjær – Grøftekantskursus maj 2021
Et par skønne dage med mængder af inspiration, tusind tak
Syrener malet med stofrulle, det er altså så smart -jeg har fået meget at øve videre på

Charlotte Valmin : Jeg har vitterlig været på rigtig mange akvarelkurser med tilsvarende mange lærere. Et af de absolut bedste var hos Mai-Britt sommeren 2023. Jeg er vild med, at Mai-Britt formår at alle får en masse med sig hjem uanset om man er øvet eller uøvet – det er overskud – og at hun forholder sig bevidst til det at undervise. Hatten af for det.

Vibeke Rosenvold – 2023
Jeg kan varmt anbefale Mai-Britt Schultz. Jeg er selv uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis billedskoler og den teoretiske afdeling. Ud over det er naturen på Tåsinge virkelig smuk. Og Svendborg og Rudkøbing er hyggelige byer tæt på.

Marianne Sørensen • Ribe
Mai-Britt er en dejlig og kompetent underviser, som favner meget bredt.
Både fagligt og personligt. Hun er også rummelig, opmuntrende og ærlig på en skøn måde. Og intet af mine ønsker og spørgsmål var for småt eller for stort af dem hun har indflydelse på Jeg havde for anden gang en skøn uge på sommerkursus på Kragekær og så med lækker, sund og økologisk frokost, som en del af kurset. What’s not to like

Birthe JensenSvendborg
sommeren 2020
Tak for et super godt og inspirerende kursus, Mai-Britt. Du er simpelthen en rollemodel for en god underviser: Tålmodig, dygtig, ærlig, empatisk, kompetent, nænsom… og så kan du give dine elever et kæmpe SKUB, så vi kommer videre. Og det sidste er dit mål…. Tak!

 

Vibeke Storgård – Humlebæk
GIV DIG SELV EN GAVE – TA’ PÅ KRAGEKÆR KUNSTSKOLE!
Jeg er blevet en dejlig oplevelse rigere efter 5 dages sommerkursus hos Mai-Britt. Vi mødtes 8 mennesker, der var vidt forskellige steder i vores forhold til maleriets svære kunst og i livet i øvrigt. Mai-Britt formåede at se os, lige der hvor vi var hver især – og det må være den fineste egenskab, man som underviser kan ha’. For mit eget vedkommende var det første møde med maleriet, og en ny verden har åbnet sig for mig. Så tak til dig Mai-Britt, for at dele din store viden (også om andre spændende emner ), for din varme og din vildt skønne humoristiske sans! Og tak til alle jer andre, der gør Kragekær Kunstskole til et fantastisk sted. Sidst, men ikke mindst, stor tak til mine medkursister – jeg håber, vi ses igen!

Pia Knudsen – Vindeby
Et rum fyldt med ro, farver, forskellighed, plads, omsorg, nysgerrighed, guidance og plads til at eksperimentere. Et frirum.

Fillipa Storm Petersen – Ollerup
Mai-Britt er bare så dygtig, inspirerende og hjertelig � Jeg havde et skønt kursus hos hende i dejlige omgivelser, med søde medkursister, lækker mad og jeg lærte simpelthen så meget.
Jeg skal helt sikkert på kursus hos Mai-Britt igen.

Lisbeth Kyndbøl – Svendborg
Der er en dejlig stemning, når man møder ind på sit hold hos Mai-Britt. Snakken over kaffen ryster os sammen fra gang til gang, så vi interesserer os for hinanden, og hinandens igangværende værker. Der er tid til fordybelse for sig selv, og Mai-Britt har overblik og en god fornemmelse af, hvor man er og hvornår man har brug for hjælp – hun er super god til individuel vejledning såvel som mere generel undervisning. Jeg er ret vild med at gå på Kragekær Kunstskole

Anne Marie Jacobsen – Svendborg
Mai-Britt ved stort selv alt, hvad der er værd at vide om kunst – ja og såmænd om meget mere. Jeg har lært utroligt meget igennem flere år på såvel hold, uge- og weekendkurser. Mai-Britt deler rundhåndet ud af sin store erfaring og viser altid billeder, videos m.m. om andre kunstneres teknikker og værker. Det har været utrolig inspirerende og bragt mig videre til andre akvarelundervisere i både ind- og udland.
Jeg kan varmt anbefale kurser på Kragekær Kunstskole.

Lizanne Johansen – Svendborg
Jeg vil klart anbefale Kragekær Kunstskole. Jeg har taget flere kurser ved Mai-Britt, og hun er virkelig en rar person og dygtig underviser. Der er plads til alle, og hun hjælper en på rette vej.

Ine Kobbelgård – Årslev
Meget dygtig, vidende og inspirerende lærer. Dejligt stor og lys malesal. Skønne omgivelser

Dag Ejvind Jørgensen – Vester Skerninge
Som elev kan jeg varm anbefale Maj-Britt. Hendes evner og store erfaring er fantastisk
Jeg glæder mig til at starte på daghold igen.
Hilsen Ejvind‍

Marianne Thoby – Bagenkop
Fantastisk sted at lære alt om hvordan man får styr på teknikker, farvelære og med respekt for den enkeltes egen lyst og stil.
Mai-Britt har gjort at jeg har lyst til at udfordre mig selv da jeg idag har styr på den nødvendige viden om at komponere et billede.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kragekær Kunstskole.

Sommerkursist 2019 – Karsten Kiehn fra – Billund :
Og så vil jeg bare sige tak for et MEGET dejligt kursus forløb. Stor ros til dig som underviser, det flyttede noget, og du er meget god til det:

  • Møde os hvor vi er fagligt og flytte os, uden at vi kører helt fast
  • Du tager dig tid til os hver især, og holdet er ikke større, end at det er muligt at hjælpe os nybegyndere lidt videre. En stor styrke fordi det alligevel er så individuelt, hvor vi lige er kørt fast.
  • Meget god teoriundervisning. Ikke for lang tid og holdt forståeligt. Det kan gøres meget svært, men du var super til at holde det nede på jorden og gøre det forståeligt. Ikke sværere end at man faktisk fik lyst til at vide mere.
  • Jeg synes, at det fungerede godt med teori hver morgen og så ellers i gang. Og meget godt med opsamling sidst på dagen, og det at se på og diskutere hinandens billeder. Det var lærerigt.
  • Dejlige omgivelser at male i og en skøn rodebutik i Palles lade. Jeg har billeder der kan bruges til vinter at arbejde med.
  • Også godt at du ved så meget om moderne platforme til billede inspiration.
  • Jeg var også meget glad for de små bundne opgaver … gå ud og tag nogle fotos, og så ind og arbejde med dem … osv.
    Med venlig hilsen   Karsten Kiehn fra Billund

Karin Østergård – Åbenrå :

Jeg har lige deltaget på et sommerkursus og mødt Mai-Britt for første gang. Hun er et fantastisk menneske, meget vidende og interessant, og så forstår hun at favne alle kursister uanset hvilket niveau de maler på. Jeg ser frem til et gensyn, hvor jeg kan suge endnu mere viden til mig og så glæder jeg mig til at høre om alt det andet, du også med interesse fortæller om.
Tak for en dejlig uge Vh Karin

Annette Lindberg Lauritzen – Tåstrup:

Alle burde unde sig selv et kursusophold hos Mai-Britt på smukke Tåsinge. Der er plads til alle – begyndere og øvede, stemningen er varm og favnende, og der er tid til såvel fælles undervisning (Mai-Britt er en eminent dygtig lærer og formidler) og til individuel vejledning. Et sted, hvor glæden ved kunsten er i højsæde, og hvor læring og samvær gør, at man vokser som menneske.


– Jytte Nielsen – Langeland

Jeg har deltaget i flere kurser hos Mai-Britt, og kan varmt anbefale at deltage i hendes kurser. Hun er en fantastisk underviser, og et rart menneske.
For mig har hun været utrolig god til at give et spark til at komme videre.
Der er altid en dejlig stemning i de hyggelige omgivelser.
Knus Jytte