MIN BAGGRUND

UDDANNELSE | BAGGRUND | LIVSGRUNDLAG | ERFARING | CV LANGT | CV KORT

nov 2008 kragekaer lille 2
Jeg er opvokset i en helt almindelig middelklassefamilie i Slagelse, i 1960erne og 1970erne
komplet med teaktræs møbler, brølende kronhjorte, broderede klokkestrenge, giro 413 og hvad dertil hører…Jeg har to yngre søskende, en søster og en bror, som begge bor på Sjælland med deres familier.

Jeg flyttede tidligt hjemmefra, og boede i en lang årrække i Nr. Søgade – København K, mens jeg tog min uddannelse på Skolen for Brugskunst. Jeg var dengang, som nu, en aktiv deltager i livet, og var bl.a. med til at grundlægge Karnevalet i København.
Efter min studietid, arbejdede jeg på flere mindre projekter, mens jeg overvejede, hvad jeg nu skulle bruge mit liv og min uddannelse til… som led i det tog jeg i 1990 på grafik kursus på Langelands Kunsthøjskolen på Langeland, og forelskede mig inderligt i området.
Jeg fik hurtigt arbejde på Kunsthøjskolen på Langeland – og efter et år på Nationalmuseets afdeling for Nyere tid i Brede,hvor jeg boede tæt på Esrum, flyttende jeg til Svendborg, da jeg fik arbejde på Svendborg Kunstskole. Jeg blev hængende til jeg i 1996 købte jeg det gamle Kragekær Mejeri sammen med Palle Berg , som var teaterteknikker på Baggård teateret. Det er ham, som trofast gennem de sidste mange år har gjort stedet til den dejlige ramme, det i dag er om vores liv og virke
.palle laver vinduer

I dag deler jeg og min kæreste Martin Ramsgård, som er tv journalist, mejeriets bestyrerbolig.
Martin har to skønne drenge, som nu er flyttet hjemmefra og bor rundt i den store verden.

Desuden deler vi bopæl med vores katte og høns … ikke at forglemme