BAGGRUND FOR KUNSTSKOLEN

Salen - Kragekær Kunstskole

Hvad er kunstskolen for et sted

Jeg købte det nedlagte Kragekær Mejeri på Tåsinge i 1996 sammen med Palle Berg, og stedet har siden udviklet sig til et vidunderligt sted at bo og arbejde. Selve mejeriet kan du læse lidt om her: LINK

Selve Kragekær Kunstskole begyndte i det stille med et enkelt malehold, og malerkurser i år 2002. Men nu er Kragekær Kunstskole efterhånden oppe på tre årlige programmer med malerkurser for enhver – med 4 – 5 daghold, aftenhold og en del korte kunstkurser.
Flere af dem med dygtige gæstelærere.

Malerundervisning i ro og fred

Kragekær mejeri/Kunstskole ligger langt ude på landet på Tåsinge i det sydfynske Øhav, med højt til loftet og med naturen lige uden for døren. Her er ro og fred til fordybelse og kunstneriske tanker og tilbud om malerkurser, hvor man kan få lov til at nyde stilheden og udsynet.

Håndværk og kunst

Fra begyndelsen har det været min intention med kunstskolen, at skabe et frirum, hvor det var muligt at lære maleri håndværket , og se og opleve kunst i en uhøjtidelig stemning, hvor det faglige var selve det grundlæggende, og den enkelte elev er i centrum på små intensive malerhold – blandt gode bøger, søde kursister, staffelier, kaffe og alle mine materialer lige ved hånden.

Hvad undervises der i på Kunstskolen?

Du kan få undervisning i alle kunstneriske dicipliner – tegning, akvarel, akrylmaling, oliemaling, pastelkridt og jeg kender til de fleste forskellige materialer.