WEEKENDKURSER FORÅR/SOMMER 2020

HIMMEL OG HAV – 3 DAGE
SE LYSET OG FORSTÅ NATURENS FARVER
MED MAI-BRITT SCHULTZ

Kurset er tilrettelagt for
både akryl og akvarel

5. 6. & 7. JUNI  fredag 18 – 21
lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30

Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

Her skal vi ud og se, og male foranderligheden i himmelen og skyerne, og arbejde med vandet og bølgernes bevægelser. Du lærer at forstå, hvordan man maler en himmel, både med og uden skyer og vi ser på vandet og forsøger at fange dets bevægelser på papiret eller på lærredet.

Vi mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og en snak om at finde motiver, i løbet af aftenen serveres en let aftensmad. Så når vi mødes lørdag morgen, er vi klar til at begive os ud i maleriet.

GRØFTEKANTENS BLOMSTER
MED MAI-BRITT SCHULTZ
Akvarel, akryl, olie etc.

13. & 14. JUNI  KL: 10 -15.30
Pris: 1.600 kr

Vi skal male de vilde blomster, der gror langs veje og i grøftekanterne på Tåsinge. Vi skal primært arbejde med de løse buketter, og arbejde med at få letheden og variation ind i motiverne. Du kan arbejde med hvilket som helst materiale du er tryg ved, om det er akvarel eller akryl, olie etc.

FOR SOMMERUGEKURSER SE HER

 

Nedenstående slås op igen til efteråret

BLOMSTER AKVAREL


MED MAI-BRITT SCHULTZ
21. & 22. MARTS  KL: 10 -15.30 Pris: 1.600 kr.

Blomster er super interessante at male, pga. de mange flotte former og farver. Men også fordi man lærer en masse om de forskellige akvarelteknikker – vi skal både male fine ting, men også prøve med det lidt vildere akvarel… Så vil du gerne løsne lidt op i dine akvareller, er det her et godt kursus.

FARVER PÅ PAPIR
MED MAI-BRITT SCHULTZ

28. & 29. MARTS  KL: 10 -15.30

Pris: 1.600 kr. inkl. papir

Tør softpastel, oliepasteller, oliekridt, pastelblyanter, akvarelkridt og vandopløselige blyanter..etc.
Der er så mange muligheder, og mange har engang fået en kasse farver, der samler støv i en i skuffe, og som de aldrig får brugt. Og det er jo en skam, så på dette kursus skal vi prøve nogle af de mange forskellige typer af kridt og faste farver, der er findes. Du kommer til både at arbejde med skitseteknikker og mere færdige ting.

TEGNEKURSUS FOR DE TEGNETOSSEDE
11 -16 ÅRIGE

MED KASPER KØBKE
4. & 5. APRIL  KL: 10 -15.00 
Pris: 1.600 kr.
MINIMUM 8 DELTAGERE – MAX. 16

Kender du én, der er helt tegnetosset? – én der ville elske, at lære de sejeste tegnetricks og tegneteknikker af den prisbelønnede tegner og billedkunstner Kasper Købke, der tegner hyper-realistiske værker med sine blyanter

Uanset hvilke tegninger og billedmotiver du bedst selv kan lide at lave, så vil du få tegnekassen fyldt med brugbare tegne- og visualiseringsteknikker. Kasper har mange års erfaring i at undervise børn og unge i alle aldre, og deler gerne ud af mange konkrete teknikker, som du straks kan tage i brug. Se mere på www.kasperkobke.com

LANDSKABS TEGNING
…FOR DE VOKSNE
–MED PER ADOLFSEN – 3 DAGE

17. 18. & 19. april – fredag 18 – 21 lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30

Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

 

Per Adolfsen er en af Danmarks mest spændende nutidige landskabs fortolkere, med et skarpt øje for landskabets muligheder. Og jeg er virkelig glad for at kunne tilbyde et kursus med ham. Han er en god formidler, og iagttager, som ligger helt i tråd med de store fynske malere, Johannes Larsen og Peter Hansens blik for rytmen i landskabet.
På kurset skal I ud i landskabet, og arbejde med det, som motiv, med blyanten som redskab. Det bliver et kursus fyldt med naturoplevelser omkring Øhavet – uanset vejret.

I mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og får en let aftensmad. Så når i mødes lørdag morgen, er I klar til at oplev landskabet på Tåsinge, sammen med en af Danmarks bedste tegnere.

Du kan se mere om Per i denne lille film :
https://www.tv2fyn.dk/10-kunstnere/10-kunstnere-adolfsen

NATURALISTISK LANDSKAB
MED MAI-BRITT SCHULTZ

25. & 26. APRIL  KL: 10 -15.30

Pris: 1.600 kr

Naturen er lige uden for døren, og vi skal ud og lave skitser, og fotografere, for så at arbejde hjemme i atelieret med større værker. Vi skal arbejde med landskabet, med impressionistiske øjne, arbejde med farver, flader, rum, himle og spirende marker med levende hegn.
Kurset er et lær, mens du gør kursus.

AT SE LYSET – LANDSKAB I AKVAREL
MED ERIK REINERT – 3 DAGE

1. 2. & 3. MAJ  fredag 18 – 21 lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30

Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

Kurset er ikke egnet for helt nybegyndere.

Erik Reinert er en tilbagevendende gæstelærer, for jeg kender ingen, der som han kan få dig til at opleve akvarellens inderste væsen, at fange lyset nede på papiret – og så er han en meget inspirerende underviser.
I mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og en snak om at finde motiver m.m., i løbet af aftenen serveres en let aftensmad, så når i mødes lørdag morgen, er I klar til at oplev landskabet på Tåsinge, sammen med en af Danmarks bedste akvarelmalere.

Du kan se mere om Erik på hans hjemmeside HER Eller på Instagram