WEEKENDKURSER FORÅR/SOMMER 2020

TÆNK I FARVER i TEORI OG PRAKSIS
MED MAI-BRITT SCHULTZ

25. & 26. JANUAR  KL: 10 -15.30 
Pris: 1.600
KR.

På dette kursus skal du arbejde bevidst med farverne. Det er et kombineret farvelære og malerkursus, hvor du prøver tingene af i praksis, og gerne skulle ende med at forstå farver og valørværdier bedre. Altså et hvor du skal lave masse malerøvelser i mindre format. Kurset er velegnet, både for dig der lige er begyndt at male, og dig der har malet i flere år.

PORTRÆTMODELERING
MED LAUGE VOIGT

AFLYST FLYTTET TIL EFTERÅRET

 

Pris: 1.600 kr. + 250 kr. til model og ler 
I ALT 1850 KR.

Prøv at modellere et portræt efter en levende model, med en af Danmarks bedste portræt skulptører. Du vil få en meget bedre fornemmelse af ansigtets forskellige komponenter, så du bliver bedre til også at male portrættet.
Se mere på www.laugevoigt.dk

PORTRÆT MALERI
MED MAI-BRITT SCHULTZ

15. & 16. FEBRUAR KL: 10 -15.30 

Pris: 1.600 kr. + 200 kr. til model
I ALT 1800 KR.

Her skal vi arbejde med ansigter.
Du kommer både til at forstå ansigtets opbygning og de underliggende grunde til, at vi ser ud, som vi gør. Og så skal vi hele søndagen arbejde med model. Hvor du har tid til at fordybe dig i flader, former og lysets indvirkning.

MAL SAMMEN – BØRN OG VOKSNE
MED MAI-BRITT SCHULTZ

22. & 23. FEBRUAR KL: 10 -15.00

Pris: 1.600 kr. – BØRN/UNGE 10 – 15 år: 800 kr.

Få en oplevelse sammen med dine børn eller børnebørn. Vi skal høre om farver, og male ting sammen. Både hver for sig og sammen. Det er ikke et legekursus, det er reel undervisning, blot tilrettelagt, så både børn og voksne får noget ud af det.

NATURABSTRAKTION I AKRYL
MED
MAI-BRITT SCHULTZ

7. & 8. MARTS  KL: 10 -15.30 

Pris: 1.600 KR.

 Lær at bruge naturen som inspiration til abstraktion, og få nye øjne på de ting der omgiver dig. Vi skal male rigtig meget på det her kursus – vi begynder med en inspirationsformiddag, og så kaster vi os ud i det. Du får grundig sparring undervejs og vi griner meget.
Du behøver ikke have særlige forudsætninger for at deltage i kurset ud over lysten til at lege med motiverne.

 

PRINT I 3D
MED FRANK FENRIZ

14. & 15. MARTS kl. 10.00 – 16.00

Kurset koster 1.600 kr
inkl. 3Dprint af en mindre figur

Du lærer meget af at forholde dig til figurer i tre dimensioner – Du laver din egen lille skulptur og får gode råd og kyndig vejledning undervejs. Frank er en dygtig og kompetent skulptør, med en smittende måde at få dig til at gå på opdagelse i form og rum.Frank underviser i programmet Sculptris, hvor der er meget let og intuitiv modellering,(se bla her) og Meshmixer, hvor man kan ”sample” og redigere flere objekter. Begge programmer er gratis samt meget lette at lære.

Frank har lavet en samlet præsentation af mulighederne i 3D. I dragens Hjerte 
Se tv.dot’s udsendelse om Franks 3D skulpturer
 Få mere Info på tlf. 3027 0917 / www.frankfenriz.dk

BLOMSTER AKVAREL
MED MAI-BRITT SCHULTZ

21. & 22. MARTS  KL: 10 -15.30

Pris: 1.600 kr.

Blomster er super interessante at male, pga. de mange flotte former og farver. Men også fordi man lærer en masse om de forskellige akvarelteknikker – vi skal både male fine ting, men også prøve med det lidt vildere akvarel… Så vil du gerne løsne lidt op i dine akvareller, er det her et godt kursus.

FARVER PÅ PAPIR
MED MAI-BRITT SCHULTZ

28. & 29. MARTS  KL: 10 -15.30

Pris: 1.600 kr. inkl. papir

Tør softpastel, oliepasteller, oliekridt, pastelblyanter, akvarelkridt og vandopløselige blyanter..etc.
Der er så mange muligheder, og mange har engang fået en kasse farver, der samler støv i en i skuffe, og som de aldrig får brugt. Og det er jo en skam, så på dette kursus skal vi prøve nogle af de mange forskellige typer af kridt og faste farver, der er findes. Du kommer til både at arbejde med skitseteknikker og mere færdige ting.

TEGNEKURSUS FOR DE TEGNETOSSEDE
11 -16ÅRIGE

MED KASPER KØBKE
4. & 5. APRIL  KL: 10 -15.00 
Pris: 1.600 kr.
MINIMUM 8 DELTAGERE – MAX. 16

Kender du én, der er helt tegnetosset? – én der ville elske, at lære de sejeste tegnetricks og tegneteknikker af den prisbelønnede tegner og billedkunstner Kasper Købke, der tegner hyper-realistiske værker med sine blyanter

Uanset hvilke tegninger og billedmotiver du bedst selv kan lide at lave, så vil du få tegnekassen fyldt med brugbare tegne- og visualiseringsteknikker. Kasper har mange års erfaring i at undervise børn og unge i alle aldre, og deler gerne ud af mange konkrete teknikker, som du straks kan tage i brug. Se mere på www.kasperkobke.com

LANDSKABS TEGNING
…FOR DE VOKSNE
–MED PER ADOLFSEN – 3 DAGE

17. 18. & 19. april – fredag 18 – 21 lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30

Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

 

Per Adolfsen er en af Danmarks mest spændende nutidige landskabs fortolkere, med et skarpt øje for landskabets muligheder. Og jeg er virkelig glad for at kunne tilbyde et kursus med ham. Han er en god formidler, og iagttager, som ligger helt i tråd med de store fynske malere, Johannes Larsen og Peter Hansens blik for rytmen i landskabet.
På kurset skal I ud i landskabet, og arbejde med det, som motiv, med blyanten som redskab. Det bliver et kursus fyldt med naturoplevelser omkring Øhavet – uanset vejret.

I mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og får en let aftensmad. Så når i mødes lørdag morgen, er I klar til at oplev landskabet på Tåsinge, sammen med en af Danmarks bedste tegnere.

Du kan se mere om Per i denne lille film :
https://www.tv2fyn.dk/10-kunstnere/10-kunstnere-adolfsen

NATURALISTISK LANDSKAB
MED MAI-BRITT SCHULTZ

25. & 26. APRIL  KL: 10 -15.30

Pris: 1.600 kr

Naturen er lige uden for døren, og vi skal ud og lave skitser, og fotografere, for så at arbejde hjemme i atelieret med større værker. Vi skal arbejde med landskabet, med impressionistiske øjne, arbejde med farver, flader, rum, himle og spirende marker med levende hegn.
Kurset er et lær, mens du gør kursus.

AT SE LYSET – LANDSKAB I AKVAREL
MED ERIK REINERT – 3 DAGE

1. 2. & 3. MAJ  fredag 18 – 21 lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30

Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

Kurset er ikke egnet for helt nybegyndere.

Erik Reinert er en tilbagevendende gæstelærer, for jeg kender ingen, der som han kan få dig til at opleve akvarellens inderste væsen, at fange lyset nede på papiret – og så er han en meget inspirerende underviser.
I mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og en snak om at finde motiver m.m., i løbet af aftenen serveres en let aftensmad, så når i mødes lørdag morgen, er I klar til at oplev landskabet på Tåsinge, sammen med en af Danmarks bedste akvarelmalere.

Du kan se mere om Erik på hans hjemmeside HER Eller på Instagram

DET SANSEDE LANDSKAB
ABSTRAKT MALERI
MED GITTE BUCH   3 DAGE

15. 16. & 17. MAJ  fredag 18 – 21 lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30
Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

       

Langelandske Gitte Buch er en spændende og dygtig underviser, der arbejder meget sanseligt med maleriet og naturen og hendes motivkreds er ofte det nære og det oplevede.
Hun er en af mine yndlingskunstnere, så glæd dig til et herligt kursus.


I mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og en snak om at finde motiver, i løbet af aftenen serveres en let aftensmad. Så når i mødes lørdag morgen, er I klar til at begive jer ud i oplevelserne på lærredet.

Du kan se mere om Gitte på hendes hjemmeside HER 

HIMMEL OG HAV – 3 DAGE
SE LYSET OG FORSTÅ NATURENS FARVER

MED MAI-BRITT SCHULTZ

Kurset er tilrettelagt for
både akryl og akvarel

5. 6. & 7. JUNI  fredag 18 – 21
lør. & søndag kl. 10.00 – 15.30

Pris: 2.400 kr – INKL. AFTENSMAD FREDAG, FROKOST, KAFFE, TE OG FRUGT LØRDAG OG SØNDAG.

Her skal vi ud og se, og male foranderligheden i himmelen og skyerne, og arbejde med vandet og bølgernes bevægelser. Du lærer at forstå, hvordan man maler en himmel, både med og uden skyer og vi ser på vandet og forsøger at fange dets bevægelser på papiret eller på lærredet.

Vi mødes fredag aften, til intro, og præsentation af læreren, og en snak om at finde motiver, i løbet af aftenen serveres en let aftensmad. Så når vi mødes lørdag morgen, er vi klar til at begive os ud i maleriet.

GRØFTEKANTENS BLOMSTER
MED MAI-BRITT SCHULTZ
Akvarel, akryl, olie etc.

13. & 14. JUNI  KL: 10 -15.30
Pris: 1.600 kr

Vi skal male de vilde blomster, der gror langs veje og i grøftekanterne på Tåsinge. Vi skal primært arbejde med de løse buketter, og arbejde med at få letheden og variation ind i motiverne. Du kan arbejde med hvilket som helst materiale du er tryg ved, om det er akvarel eller akryl, olie etc.

FOR SOMMERUGEKURSER SE HER