WEEKENDKURSER EFTERÅR 2023

Så er alle de fantastiske efterårskurser 2023 på plads – og der er mange skønne kurser – med fantastiske gæstelærere … kort sagt masser at glæde sig til –
Jeg sletter kurserne efterhånden som de er afholdt.
Du kan se betalingsbetingelser, m.m. her
SE HER

VILDT LEGENDE AKVARELMALERI – MED ANITA VIOLA NIELSEN
WEEKENDKURSUS
11. & 12. NOVEMBER
10.00 – 15.30 BEGGE DAGE 

pris 2.000 kr. – Kurset er oprettet – en ledig plads

Et anderledes akvarel og tegnehold med en super spændende kunstner, hvor alle, med lyst til en undersøgende og legende tilgang til billeder, kan deltage.

Her kan du gå på opdagelse i tegningens givende univers på en afslappet måde. Du vil komme til at beskæftige dig med form, tekstur, toning, stoflighed, flade og streg.
Akvarellen der indgår i dette kursus, bruges med en ikke klassisk tilgang, her vil vi gå til farven og penselstrøgene på en anderledes legende måde. Der vil blive vist eksempler, og stillet forskellige opgaver der vedrører farve og teknik og inspiration.
Målet er at sætte fokus på det kreative rum, og ikke på den ”perfekt udførte” tegning/akvarel, men på hvornår, et billede er godt, spændende og udtryksfuld.
Du vil kunne låne akvarelfarver, såfremt du ikke har nogle.
Se mere om læreren her: https://www.anitaviola.dk/
Og her er en lille film fra FOF Kbh. https://youtu.be/96CLH1kPZ4A

SELVPORTRÆT – MED MAI-BRITT SCHULTZ
AKRYL WEEKENDKURSUS
25. & 26. NOVEMBER
lør- og søndag kl. 10.00 – 15.30
Pris: 2.000 kr. MAX 8 DELTAGERE UDSOLGT

I mange hundrede år har malere været optaget af deres eget spejlbillede, gengivet det på utallige måder, men fælles for dem alle er en trang til at undersøge ansigtet og nogle gange kroppen på den man kender bedst. Vi arbejder ud fra både foto og spejlbilleder.
Og du får en masse viden om hudens farver og ansigtets opbygning. Jeg har valgt at begrænse deltager antallet, så der er god tid til individuel undervisning.

BLOMSTER I MALERIET – MED MAI-BRITT SCHULTZ
2. & 3. DECEMBER AFLYST
lør- og søndag kl. 10.00 – 15.30
Pris: 1.800 kr.

Blomster er verdens bedste undskyldning for at arbejde med vilde farver og sære former. De er bløde, kantede, vilde og blide, og derfor en super måde at lære noget om farver og former i maleriet, uanset om du normalt maler blomster. Du kan bruge, hvilket som helst materiale, du er tryg ved – akryl, akvarel, pastelkridt etc.
Udgangspunktet er at få swung og farver ind i maleriet.

TEGNEKURSUS – MED MAI-BRITT SCHULTZ
16. & 17. DECEMBER AFLYST
Max. 8 deltagere
lør- og søndag kl. 10.00 – 15.30
Pris: 2.000 kr. inkl. materialer

Grundlaget for det meste kunst er fornemmelsen af rum, lys, skygge, form og flade.
Alt bundet sammen af en form for perspektiv. De her to dage, skal vi sammen arbejde for at du får en bedre forståelse af disse ting.
Det bliver et lille effektivt hold, så du får maksimal udbytte af weekenden.
Vi går i dybden, med forståelsen af, hvad linjer og lys og skygge kan gøre. Du vil have en langt bedre forståelse af gengivelsen af de fleste ting efter kurset. På kurset snakker vi om, hvad dine udfordringer er – og så får du konkrete værktøjer til at løse dem.
Du skal prøve at tegne med forskellige ting, kridt, kul, pastel og blyanter.
Jeg sørger for materialer, så du skal blot møde op.