WEEKENDKURSER EFTERÅR 2018

JEG HAR RIGTIG MEGET AT LAVE UDEN FOR KUNSTSKOLEN I
EFTERÅRET – DERFOR VIL DE FLESTE WEEKENDKURSER VÆRE MED SPÆNDENDE GÆSTELÆRERE, JEG HAR DOG OGSÅ ET PAR STYKKER… 

TILMELD DIG HER

 


LANDSKABS AKVAREL  
6. & 7.OKTOBER

LÆRER: ERIK REINERT
Begge dage KL: 10 -15.30

Vi kigger på landskabet og lære at vælge ud, hvad der er væsentlig, for at kunne fortælle netop din historie.
Vi prøver forskellige metoder til at fremhæve perspektivet og dybden i motivet, mens du lærer at se farverne i landskabet.
Erik Reinert maler undervejs, så du kan spørge  ham, om de fiduser og tips han bruger, som måske ville kunne inspirere og hjælpe dig.
Kom glad, øvet eller ny begynder.


HIMMEL OG HAV –
IMPRESSIONISTISK AKRYL MALERI –
13. & 14. OKTOBER

LÆRER: MAI-BRITT SCHULTZ
Begge dage KL: 10 -15.30

Vi har fokus på himmel og hav, men også med afstikkere til alt det andet, som udgør landskabet.  Vi ser på landskabet med de ”impressionistiske briller”  og arbejder med at vælge motiv ud.


LANDSKAB I OLIE OG AKRYL
20. & 21. OKTOBER

LÆRER: CAMILLA WEST
Begge dage KL: 10 -15.30

Landskabet har en rytme, en dynamik, som i sin reneste form er enkel og alligevel sært dragende.
Få formår at få denne ned på et lærred som den internationalt kendte sydfynske maler Camilla West – som også er en meget inspirerende underviser.


AKVARELVÆRKSTED
27. & 28.OKTOBER

LÆRER: MAI-BRITT SCHULTZ
Begge dage KL: 10 -15.30

En weekend hvor du kan få hjælp med dine akvareller, og svar på de spørgsmål, du tit brænder inde med … og hvor jeg med udgangspunkt i det i kan og akvareller i har med, maler en masse for Jer og viser teknikker live … som I så prøver af selv. Det her kursus er mere øvelser og teknik, end det er gennemarbejdede akvareller. Og vi skal se en masse på hvordan andre har gjort.


VILDE AKVARELBLOMSTER 2
3. & 4. NOVEMBER

LÆRER: ERIK REINERT
Begge dage KL: 10 -15.30

Erik Reinert er en gudsbenådet akvarelmaler – og en meget inspirerende underviser – som holdt et udsolgt kursus i foråret. Nåede du det ikke, eller vil du gentage succesen er her chancen igen. Så hvis du tør blive skubbet lidt ud af din komfortzone, er det her et godt bud – Men du skal være hurtig, det bliver hurtigt udsolgt.


LÆR 3D PRINT
10. & 11. NOVEMBER
LÆRER: FRANK FENRIZ
B
egge dage KL: 10 -15.30
( Medbring bærbar)
BEMÆRK PRIS: 1.300
INKL. print af en mindre figur

Du lære her, at arbejde med 3D printnings værktøjer, med et nemt og enkelt program på din egen computer. Du kan skabe og lege med mange forskellige eksperimenterende versioner af den samme figur.Du kan downloade gratis modeller fra nettet, videre bearbejde dem, og sætte dem sammen med andre modeller, eller selvlavede figurer. Det er så enkelt, at det vil kunne revolutionere måden, du arbejder eller underviser i design og billedkunst på.

Frank Fenriz er en sjov, og super inspirerende lærer, og har mere end 30 års erfaring som underviser, og han blev nr 2 i konkurrencen om at være Danmarks bedste 3D tegner.
Til inspiration se mere på undervisnings videosamling – YouTube


PORTRÆT MALERI
24. & 25. NOVEMBER

LÆRER: MAI-BRITT SCHULTZ
Begge dage KL: 10 -15.30

Vi har alle et ansigt, men hvordan ser det egentlig ud? Hvordan er forholdet mellem næse, mund og øjne etc. På dette kursus arbejder vi med former, farver og det der gør det ligner. Vi arbejder med metoder, teknikker og øvelser om lørdagen og efter model hele søndagen. ( Vi deles om model betaling.)

GENERELT OM WEEKENDKURSER

 • NÅR DER ER 5 TILMELDTE, BETALER DU 500 KR.
  OG SÅ GARANTERER JEG KURSET BLIVER TIL NOGET, RESTEN BETALES UMIDDELBART ELLER PÅ KURSET.

  ALLE MINE WEEKEND KURSER PÅ TO DAGE KOSTER 1500 KR.
  TRE DAGE KOSTER 2.000 KR –

  DU KAN ALTID ARBEJDE I MALERSALEN TIL KL. 21 OM LØRDAGEN
  DU MEDBRINGER DINE EGNE MATERIALER, HVOR INTET ANDET ER NÆVNT –  DU ER MEGET VELKOMMEN TIL SELV AT MEDBRINGE LÆRREDER OG PAPIR, MEN SKOLEN HAR LÆRREDER OG AKVAREL OG PASTEL PAPIR TIL SALG TIL MEGET RIMELIGE PRISER.