DAGKURSER EFTERÅR 2019

 SE MERE OM EN TYPISK KURSUS DAG HER
SE OM DER ER PLADS HER

TILMELD DIG HER

Alle dagkurserne er på 6 gange – og minimum 5 hele timer kl: 10 – 15
Du går normalt en dag hver anden uge –
De koster 1.200 kr. i grundbeløb, og 200 kr. pr. gang – i alt 2.400 kr. Du kan enten betale hele beløbet, eller dele det ud over sæsonen.

Vil du gå to dagkurser, er der 50 % rabat på grundgebyr for 2. kursus
Så hvis du går på mere end et, koster de følgende 600 kr + 200  kr. pr. gang

Du kan altid bytte, hvis du er forhindret en dag – normalt er der 10 – max 12 deltagere pr. hold.

TILMELD DIG HER

DAGKURSER ULIGE UGER

 • TIRSDAG  ØVET MALEKURSUS – AKRYL, m.m.
  første gang 24. september
  Dette kursus er især for dig, der har malet nogle år, og som har mere brud for feedback og hjælp med de konkrete billeder, end for grundlæggende undervisning i farver etc.Du er meget velkommen til at medbringe det, du laver hjemme og få hjælp undervejs
 • ONSDAG  ABSTRAKT AKRYL MALEKURSUS
  første gang 25. septemberDu har lyst til at male abstrakt, udfordre mediet, og lege med farver og mønstre.Der bliver lagt mere vægt på form, flade og komposition, end på fancy ting og dimser, man kan bruge i malingen ..Vi snakker meget om malerierne, og hvordan de kan blive bedre.
  Foruden vi ser i bøger, ser film, og udfordres lidt af de andre.

DAGKURSER LIGE UGER

 • MANDAG AKVARELKURSUS –
  første gang  30. september
  At male akvarel, er at fange lyset på papiret.
  Hver gang sit emne, og du kan være med, om du er nybegynder eller mere øvet, og bare gerne vil male sammen med andre og udveksle erfaringer og få nye input.
  Vi arbejder med alle mulige emner, og du kan altid komme med ønsker. Jeg maler ofte for jer, og viser teknikker, mens du ser på, og så prøver vi det af sammen.
 • TIRSDAG BLANDET MALEKURSUS –
  første gang  1. oktoberDu vil gerne male sammen med andre, og du har malet nogle år, måske hjemme eller du har måske malet for år tilbage,  – Her kan du arbejde med alle mulige forskellige teknikker og få gode råd og masser af hjælp undervejs. Der er mange tilgange til maleri, men sammen opstår en god energi. Og der er mange mænd på det her kursus.
 • ONSDAG LET ØVEDE  KURSUS –
  første gang  2. oktoberDu er lidt øvet, eller næsten nybegynder, og som gerne vil møde andre der maler, og få (meget) hjælp til at blive bedre. Vi maler mest, men der vil også være fælles undervisning i komposition, dybde ind i billeder etc.  Alt med udgangspunkt i det du kan …